Juhlapalvelut ja majoituspalvelut - Äetsä, Keikyä, Kiikka, Huittinen, Sastamala

Pirjon Pirtti on Sastamalan Keikyässä sijaitseva juhlatila, joka tarjoaa ihanteellisen paikan erikokoisiin juhliin, yritystilaisuuksiin, perhejuhliin tai ihan muuten vaan kun haluat viettää aikaa hyvässä seurassa.

Pirjon Pirtti tarjoaa yhtenäiset juhlatilat kaikkiin juhlatilaisuuksiin. Juhlatilat ovat toimivat yhdessä tasossa jossa on esteetön kulku.
Tervetuloa nauttimaan juhlasta!
 

Pitopalvelu

Pidot paranee kun tarjolla on hyvää ruokaa. Ruokalista suunnitellaan aina toiveiden mukaan. Astiat ja liinat sekä toivomuksesta myös muu kattaus hoidetaan puolestasi. Häät, polttarit, yritysjuhlat tai syntymäpäivät, huolehditaan yksilöllisesti aina toiveiden mukaan.

Tarjoilua saa maksimissaan noin 100 henkilölle.

Aina tapahtuu!

Voit nauttia ajastasi kuten haluat. Voit pelata pihan beach volleyta hiekkakentällä, lähteä pururadalle metsään tai kallioiseen maastoon. Ratsastuksen ystäville naapurissa on ratsastuskoulu. Hiihdosta pitäville ladut löytyy lumisina talvina ja syksyllä sivakoidaan marjoja ja sieniä. Usein riittää nautiskelu ulkoilmasta tekemättä yhtään mitään!

Majoitus

Pirjon Pirtissä on aina tilaa! Järjestämme yöpymisen isommillekin ryhmille. Varsinkin lapsiperheet voivat nauttia olostaan, kun ei tarvitse miettiä edessä olevia kilometrejä, vaan voihyvin nukutun yön jälkeen jatkaa rauhallisesti matkaa. Perheen pienimmätkin nauttivat touhuamisesta luonnossa, hyvästä ruuasta ja makeasta yöunesta.

Majoituksessa voit valita idyllisen luhtiaitan, vuodepaikkoja 8 hlölle, tai punaisen pirtin (rak. vuosi 2005) vuodepaikkoja 8-9, ja siskonpedille mahtuu lisää.

Rakennuksessa hyvin varustellut keittiötilat, jotka sopivat hyvin perhemajoitukseen.

Ohjelmapalvelu

Ohjelmapalvelu pitää huolen siitä että päivä muistetaan.

Perinteisesti ohjelmaa on tarjolla polttareissa, kekkereissä, firman pikkujouluissa jne. Itse emme ohjelmaa järjestä, mutta tiloissamme on siihen hyvät puitteet. Sekä ulkona että sisällä.

Pyrimme palveluun, jota et voi unohtaa.

Pirjo Ojala taikoo juhliisi tunnelman, tarjoaa maukkaat ruuat sekä rauhalliset unet.

Olet sitten läheltä tai kaukaa, meille on helppo tulla!